Nieuwjaar Stiltewandeling zondag 13 januari 2019

Winter, Je ziet weer de bomen door het bos, en dit licht

 is geen licht, maar inzicht: er is niets nieuws zonder de zon

Herman de Coninck

De wandeling start op zondag 13 januari 2019 om 10.00 uur bij Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58 te Haelen. Einde om ongeveer 12 uur. De kosten voor deze wandeling bedragen 5,00.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via 06-15 49 88 86 of via marja.nijskens60@gmail.com                       www.marjanijskens.nl

 We wandelen onder alle weersomstandigheden dus draag gepast schoeisel en kleding. 

Hartje winter, het leven is verborgen, heeft zich teruggetrokken in wortels, stam en takken. Donkere dagen, lange nachten, zwarte aarde, inkeer, stilte. In de verborgen levensprocessen schuilt iets van het geheim van de winter. De natuur is schijnbaar dood, maar in die rust wordt het begin van nieuw leven voorbereid.

Maar wat gebeurt er eigenlijk als je wandelt in stilte? Als je de tijd neemt om te ontspannen, jouw ervaringen te verwerken en fysiek helemaal tot rust komt? Ervaar het samen met spiritueel natuurcoach Marja Nijskens.

Door op Marja’s manier de natuur te beleven worden middels ademhalings- en grondingsoefeningen je zintuigen wakker, waardoor je allerlei nieuwe indrukken op doet en volledig tot rust komt. Een gezonde stap in het begin van het nieuwe jaar.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *