Praktijk

Praktijk

Algemene informatie

Zowel de beweging van binnen naar buiten als de beweging van buiten naar binnen, letterlijk en figuurlijk, lopen als een rode draad door mijn werk. De natuur, buiten, gebruik ik als middel om de eigen innerlijke natuur te ontdekken en mijn praktijkruimte, binnen, biedt het decor om dingen naar buiten te laten komen. Door het gebruik van natuurlijke materialen is mijn praktijkruimte tevens een verlengde van, inderdaad, buiten.

Voor wie?

Wat vraagt er op dit moment jouw aandacht? Lukt het je om daarbij stil te staan? Lukt het je om jouw wezen de ruimte te bieden te vertellen wat er gaande is? Lukt het je om écht die ontspanning te ervaren? Om écht af te dalen in jouw zijn? Ik help je om even stil te staan, opnieuw die verbinding te ervaren en te kunnen baden in een toestand van zijn. Die toestand die we in het dagelijkse leven maar moeilijk kunnen vatten, maar die tegelijkertijd hunkert naar onze aanwezigheid en liefdevolle aandacht. Samen bieden we jouw lichaam en geest de kans te vertellen wat er speelt zo net onder het oppervlak en reiken we aan wat er nodig is om jouw zelf-herstellende vermogen te stimuleren.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Ik werk vanuit een holistische benadering; lichaam, geest en ziel worden als een geheel gezien wat betekent dat als er op eén van deze gebieden een verstoring ontstaat dit invloed heeft op de andere gebieden. Doordat ik me afstem op de ontvanger, is iedere sessie uniek.

Reiki is de rode draad gedurende de behandeling en helpt, door onder andere handoplegging, lichaam en geest ZICHZELF te herstellen. De Reiki-energie bepaalt zelf wanneer en wat er in lichaam of geest gebeurt en komt altijd ten goede van de ontvangende partij. Doordat de energie zich weer begint te verplaatsen, worden blokkades aangeraakt en kan het zomaar zijn dat je tijdens een behandeling verschillende sensaties ervaart; bepaalde lichaamsdelen die opeens gevoelig worden, oude pijnen die zich aandienen of emoties en herinneringen die naar het oppervlak komen. Ook kun je letterlijk stroming en tinteling ervaren of een diepe vorm van ontspanning bereiken.

Tijdens de Reiki behandeling wordt er duidelijk wat er nodig is, wat kan variëren van bloesemremedies, celzouten en/of helende klanken (o.a. van de cederfluit en mijn stem) en worden doorgaans direct toegepast. De bloesemremedies (zie “Bloesemremedies”) werken voornamelijk op energetische niveau, de celzouten in het bijzonder op fysiek niveau. Een gezichtsdiagnose kan tevens worden ingezet om de samenstelling van deze celzouten te bepalen.

Afronding

Na de behandeling wordt er bepaald of de toegediende klanken, remedies en celzouten toereikend zijn of dat er een nabehandeling nodig is in de vorm van bloesemremedies en celzouten. Deze zorgvuldig samengestelde combinatie stimuleert het aangesproken zelfherstellende vermogen en draagt bij aan de continuering van de natuurlijke stroming.

Kosten

De kosten bedragen € 65,- exclusief gebruikte remedies, exclusief celzouten. Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Een eerste consult met inbegrip van de gezichtsanalyse, is bij voorkeur overdag (bij daglicht). Een gezichtsanalyse dient plaats te vinden zonder make-up. Indien nodig maak ik met
behulp van frequentie therapie een gezondheidsanalyse. Betaling is à contant (pinnen is helaas niet mogelijk).

Indien je verhinderd bent dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Het liefst eerder zodat iemand anders op je afspraak kan worden ingepland. Indien je niet tijdig afbelt zal ik het consult in rekening brengen.


Bloesemremedies

Bloesem therapie is een zeer verfijnde natuurgeneeswijze met de levenskracht van de bloemen. De remedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Ze werken op een diep niveau van het bewustzijn en helpen om de natuurlijke harmonie te herstellen. Ik gebruik de remedies van Bloesemremedies Nederland, bekend om hun grote zuiverheid en zeer krachtige werking. Daarnaast werk ik met de Yana kinderremedies, Yana chakraremedies en met de edelsteen- en omgevingsremedies uit Alaska.

   CelzoutenBloesemremedies529

Meer informatie

Bloesem remedies een geschenk van de natuur

Bloesemremedies voor de nieuwe tijd


Dr. Schussler celzouten

De celzouten volgens dr. Schüssler bevatten zodanig verdunde mineraalzouten dat deze direct via de uiterst kleine openingen van de celwand kunnen worden opgenomen.

De celzouten werken als ondersteunend en aanvullend middel en geven een prikkel aan de cel om actief te worden. Wanneer er niets aan te vullen valt gaat het middel gewoon weer uit de cel, waardoor het onmogelijk is er teveel van binnen te krijgen. Dit in tegenstelling tot onverdunde mineraalzouten, zoals geconcentreerde calcium-, magnesium- of ijzersupplementen, die kunnen leiden tot ongewenste bijwerkingen wanneer het lichaam niet in staat is ze op de juiste manier te verwerken. Celzouten zijn lichaamseigen stoffen, daarom kan het lichaam ze direct via het mondslijmvlies opnemen en gebruiken.

Lees meer

Celzouten